Himlen blev rød af balloner i Aars

Af Ture Damtoft, Søndag, 24/10/2021 12:23

AARS: Der blev knebet nogle tårer, da Aars Knækker Cancer igen samlede by og omegn for at lave årets Knæk Cancer blomst.
Tiden stod stille, da de omkring 650 gæster holdt et minuts stilhed for at tænke på og mindes dem, som har haft den forbandede sygdom.
Nej, man bør ikke bane i en avis, men lige i det her tilfælde gør vi en undtagelse.
For den har frarøvet alt for mange familier og venner alt for mange alt for tidligt.
Det blev der tænkt på, da en af dagens overraskelser - Piece of Cake koret - rejste sig og sang "Fields of Gold".
- Klangen i den passer godt til den stemning, der var i dag. Det var en fantastisk oplevelse at være med derude, siger Jacob Kjær Larsen fra koret.
Efter de stille og vemodige minutter kom glæden og tempoet tilbage, da omkring 60 elever og undervisere fra Dance & Stage optrådte til "99 Luftballon" og fik de fleste til at klappe taktfast med.
Det var også optakten til dagens højdepunkt.
Alle var blevet udstyret med en ballon fyldt med helium, som efter en nedtælling blev sluppet, steg op i himmelen og drev ind over Aars By.
- Det var en fuldstændig fantastisk dag. Der var flere, der kom og sagde, at da de sendte ballonerne op var et rigtig rørende øjeblik. De kneb selv en tåre og hele stemningen og at være samlet så mange om et godt formål var med til at give mening med at sidde på en stol på en fodboldbane i oktober måned, siger Gregers Haislund fra Aars Knækker Cancer.
Der er et stort billedgalleri på Aars Avis' fb side - og læs mere i Aars Avis uge 43.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"