"Home" åbner i Aars

Af Ture Damtoft, Fredag, 22/04/2022 09:11

AARS: Senest til juni åbner Home et kontor på Himmerlandsgade i Aars.

Det er 29-årige Peter Asbjørn Poulsen, der bliver indehaver og en af de yngste indehavere i Home-kædens mange butikker rundt om i landet.

- Det er en drøm for mig at blive selvstændig. Jeg glæder mig rigtig meget til at tilbyde boligejerne i Vesthimmerland et alternativ til de etablerede mæglere. Vi kommer med et friskt syn på tingene, og vi er så klar til at give den fuld gas, lover Peter Asbjørn Poulsen, der har planer om at ansætte en ejendomsmægler mere fra start.

Afdelingen af Home dækker hele Vesthimmerland og er butik nr. 185 i kæden.

Med åbningen af butikken kommer den 29-årige ejer hjem til Vesthimmerland.

Han bor og har altid boet i Aars og er også udlært som ejendomsmægler i området – dog med en afstikker til EDC i Randers de seneste par år.

- Jeg er virkelig glad for at være tilbage i min egen baghave. Det er her, jeg kender hver en villavej og sidegade, og det er området her, mit hjerte banker for, siger Peter Asbjørn, der startede i ejendomsmæglerbranchen tilbage i 2015 og blev autoriseret i 2019.

Selvom lokalerne i Himmerlandsgade først åbner omkring 1. juni, arbejder han allerede hjemmefra for at bygge både kunde- og ejendomsporteføljen op.

 

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"