Hornum drillede Aars igen

Af Ture Damtoft, Torsdag, 19/08/2021 12:46

Serie 2

Aars - Hornum

1 - 2 (0 - 0)

 

FODBOLD: Træner Kristian Skriver fik ret, Hornum IF drillede Aars IF igen i kampen på Sondrup Park onsdag aften.

Han startede på banen for første gang og var i en første halvleg, han beskriver som den bedste i hans tid som træner i Hornum.

- Vi var rigtig gode i første halvleg. Vi spillede med en 3-4-3 opstilling. Det har vi ikke gjort tit, og det fungerede godt. Vi skabte en masse chancer og burde have været foran med et par mål ved halvlegen, siger Kristian Skriver.

I stedet var det Aars, som fik første halvlegs største chance, da dommeren dømte straffe til hjemmeholdet efter 34 minutter.

En kendelse Hornum ikke var helt enige i.

- Det var et lidt tyndt straffe, siger Kristian Skriver tørt.

Sammen med Marc Kastrup Nielsen var han henne for at spørge dommeren, hvorfor der var dømt straffe.

Det kostede en advarsel og dermed 10 mins udvisning til i første omgang Kastrup Nielsen, og efter det brændte straffespark til Kristian Skriver.

- Jeg fik vel nærmest advarslen for at kigge på dommeren. Aars spillerne virkede også overrasket, siger Kristian Skriver og vil ikke gøre mere ud af situationen og skaffe dommeren mere opmærksomhed.

Hornum var reduceret til ni mænd nærmest resten af første halvleg, og pausestillingen var 0 - 0.

I anden halvleg var Aars bedre med, men otte minutter før tid scorede Hornum til 0 - 1 på hjørnespark.

Philip Mortensen sparkede den indover, og Mads Rask fik pandebrasken på og dirigerede bolden i Aars målet.

- Det er ellers sjældent, vi scorer på dødbolde, og det var et godt taget mål. Målet til 2 - 0 var endnu bedre. Torben (Zefting) lægger en god aflevering til Martin (Kjær Christoffersen), der tager et godt træk, smider sin modstander og placerer den i det lange hjørne af målet, det var virkelig godt taget, siger Kristian Skriver.

Aars reducerede til 1 - 2 på mål af Mathias Højsleth - der havde brændt staffesparket -, men Hornum holdt føringen og tog sejren med hjem.

- Teknisk, taktisk og indstillingsmæssigt ramte vi lige dagen. Jeg har sagt til drengene, at den første halvleg var virkelig godt udført. Den skal de tænke på, og den vil være et referencepunkt for os, og hvor godt vi kan spille, resten af sæsonen, siger Kristian Skriver.

Hornum IF har fire point efter to kampe. Næste kamp er på hjemmebanen på søndag mod Hadsund, der har maksimum point efter tre kampe og ikke har lukket et mål ind endnu.

Det afskrækker ikke Hornum.

- Det bliver en svær kamp, men vi vandt to gange over dem i foråret, så mon ikke vi kan drille dem også, siger Kristan Skriver.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"