Hus- og grundsalget i Aars overgår alle forventninger

Af Torsten Hansen, Onsdag, 24/03/2021 09:00

Flere købere vælger at give overbud for at sikre sig ønskehuset

AARS: - Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Sådan lyder det fra ejendomsmægler og valuar Johnny Svendsen, EDC Danebo, Aars. I de første to en halv måned af 2021 er der solgt 51 huse fra ejendomsmægleren på Himmerlandsgade, og hvis man tager afdelingen i Farsø med, så stiger tallet til 84.

- Det går virkeligt godt. Vi er faktisk på index 222, uddyber Johnny Svendsen.

En stor del af årsagen skal findes i Corona-krisen. Mens det ser skidt ud for nogle erhverv, så går det godt for andre.- Jeg tror Corona er en medvirkende årsag. Folk kan ikke bruge penge på at rejse, og det koster at have penge stående i banken, derfor vælger mange at investere i et hus, vurderer Johnny Svendsen.

Samtidig med at der sælges mange huse, så er priserne let stigende, og i flere tilfælde har der været overbud på husene.

- Vi har oplevet, at folk er gået forgæves, fordi huset er blevet solgt, inden de fik besluttet sig. Derfor har flere været hurtigere til at beslutte sig næste gang, uddyber han.

Husene sælges over hele byen, og det samme gælder grunde. På Tvebjergvej er der på en måned solgt 10 ud af 18 grunde. Her blev der givet overbud på fire af grundene.

- Vi oplever, at der kommer mange købere udefra. De går typisk efter en hus på cirka 170 kvm. med to badeværelser, fire værelser og køkkenalrum, forklarer ejendomsmægleren.

De gode salgstal har medført, at EDC Danebo har ansat yderligere to sælgere, så de samlet set nu beskæftiger ni personer.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"