Hvidt & Frit går foran

Af Ture Damtoft, Torsdag, 17/09/2020 13:41

AARS: De er ikke som de andre i Hvidt & Frit i Aars.

- Hvis vi går i andres fodspor, kommer vi aldrig til at gå foran. Jeg tør godt prøve noget nyt og måske få én over tuden, siger medindehaver Gregers Haislund.

Hans nyeste påfund er en musikvideo, som skal bruges til at markedsføre butikken.

Tekst og musik til nummeret "Den helt rigtige pris" er skrevet af den lokale sanger og tekstforfatter NIKITA.

- Det er selvfølgelig lidt udenfor det, jeg plejer at lave, men jeg elsker komik og satire, og man skal ikke tage sig selv for højtideligt, siger NIKITA, der for tiden arbejder på et album med egne sange.

Lørdag 12. september blev musikvideoen indspillet efter lukketid.

50 dansere fra Dance & Stage er med, der var en slangetæmmer, sportsvogne og masser af balloner og glimmer.

Resultatet får Gregers Haislund først at se om nogle uger, når videoen er klippet færdig, men optagelserne kunne ikke være gået bedre.

- Det var så godt. Hele personalet var med på ideen, og børnene havde det helt sikkert rigtig sjovt. Vi prøver det for at vise lidt personlighed og give kunderne en oplevelse, ligesom vi gjorde med vores havefest til 20 personer, som vi havde en konkurrence om, siger Gregers Haislund.

I løbet af dagen kunne børnene få lidt at spise ved pølsevognen, som var opstillet til lejligheden. Det blev til 200 i alt, så de er nok gået mætte hjem, selvom nogle forældre også langede til.

- De fortjente det. De var bare så gode. Nu glæder vi os til at se resultatet og vise folk noget anderledes, som man ikke lige forventer af en hvidevare butik, siger Gregers Haislund.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"