Hvordan man overvinder alvorlig sygdom

Onsdag, 16/09/2009 09:20

SKØRPING: Arrangement om rehabiliterin efter blodpropper i hjernen, i Kinorevuen den 26. september. Bl.a. med film og foredrag ved Sussi Handberg.
Filmen: ”Det gode med det onde” vises i Kinorevuen i Skørping hvorefter filmens hovedperson Sussi Handberg vil fortælle om, hvordan hun har skabt sig en ny tilværelse efter flere blodpropper i hjernen. Sussi Handberg er sociolog og arbejdede som forsker på Aalborg Universitet, da hun pludselig blev ramt af blodpropper – 44 år gammel og var enlig mor til en dreng på 8 år. Tilværelsen ændrede sig radikalt.
Filmen og foredraget handler om genoptræning og rehabilitering såvel fysisk som psykisk. Der bliver sat fokus på de begrænsede muligheder for rehabilitering, der er i Danmark, mens man i Cuba griber rehabiliteringen helt anderledes an. Sussi Handberg opholdt sig to måneder i Cuba på et rehabiliteringsforløb for neurologiske lidelser, og hun vil fortælle hvordan det forløb, og hvad hun fik ud af det.
Sussi Handberg siger: - Alle kender nogen der har prøvet det - dét at skæbnen med ét eneste hug, ændrer alle forudsætninger for alting. Møjsommeligt indhentede erfaringer, kundskaber, livsholdninger - alt er sat ud af drift.
 Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til Sussi Handberg.
Hjerteforeningen vil være vært for et lille traktement.
Efter film og foredrag vil der være en spadseretur til og rundvisning i Sussi Handbergs Halmhus på Purkervej i Skørping. Alle er velkomne.
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"