I Aars arbejdes for en Kimbrerfest til efteråret

Af Torsten Hansen, Onsdag, 21/04/2021 08:00

Formand: - Vi håber, at vi må holde Kimbrerfest i år

AARS: Ja-hatten sidder godt fast på medlemmerne af Kimbrerfestens komité i Aars. Selv om meget endnu er usikkert, så tror og håber de på, at der bliver en eller anden form for Kimbrerfest i Aars til efteråret. Særligt nu, hvor samfundet langsomt åbnes igen.- Det er vores store forhåbning, at vi kan holde Kimbrerfest. Derfor har vi Ja-hatten på, forsikrer formand for Kimbrerfestkomiteen, Martin Dahl.

- Vi ved stadig ikke noget med 100 procent sikkerhed, men håber at få nærmere informationi denne uge, fortsætter formanden. Et af de springende punkter er muligheden for større forsamlinger.

- Vi vil så gerne holde fest, så vi må se, hvad der kan ske, siger Martin Dahl.

Planlægningen er i gang.

- Vi havde booket musik til sidste år. Det måtte vi aflyse. Nu tager vi kontakt til musikerne igen, fordi nogle flyttede uden beregning vores aftale. Derfor vil vi nu høre, om de stadig kan og vil. Der kan jo være sket noget, der gør, at de ikke kan, siger formanden.

I 2020 blev det til et mindre arrangement på Kimbrertorvet, hvor Kimbrerrevyen blev opført.

- Nu må vi se, om vi kan lave den helt store fest, eller vi må prøve med noget mindre i år igen. Vi klør på og håber, lyder det fra formanden, som understreger, at komiteen under alle omstændigheder kommer til butikkerne i hovedgaden for at sælge årets Kimbrerfesthæfte.

- Det var vores indtryk sidste år, at det trak en del kunder til byen. Det håber vi på at kunne gøre igen, siger Martin Dahl.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"