Jimmi blev ny turistchef

Af Torsten Hansen, Mandag, 06/01/2020 12:28

VESTHIMMERLAND: Ikke overraskende blev det Jimmi Stæhr-Petersen, der blev ansat som direktør for Destination Himmerland.

49-årige Jimmi Stæhr-Petersen skal stå i spidsen for det kommende himmerlandske turistsamarbejde. Han kommer fra en stilling som direktør for VisitVesthimmerland.

- Med Jimmi Stæhr-Petersen får vi en kompetent og visionær profil i spidsen for vores turismeindsats. Jeg er overbevist om, at Jimmi er den helt rigtige person til at sikre, at endnu flere turister får øje på de mange gode attraktioner, som vores del af landet har at byde på, siger Mogens Jespersen, der er borgmester i Mariagerfjord Kommune.

Jimmi Stæhr-Petersen glæder sig til den nye udfordring:

- Vi får rigtigt meget at tilbyde turisterne med det nye samarbejde. Vi har skønne strande ved Østkysten og Limfjorden, vi har skove og rekreative områder, der indbyder til aktive oplevelser i naturen, og vi har ringborge og historiske minder for dem, der vil mærke historiens vingesus, siger Jimmi Stæhr-Petersen.

Med den fælles turistdestination kommer man ifølge turistdirektøren til stå stærkere i den internationale konkurrence om turisternes gunst.

- Når vi lægger vores kræfter sammen, får vi meget bedre muligheder for at markedsføre vores del af landet og flere ressourcer til at udvikle vores turistattraktioner sammen med turismevirksomhederne på tværs af de to kommuner, vurderer Jimmi Stæhr-Petersen.

Han bor i Løgstør og er gift med Ninna Stæhr-Petersen, der er direktør for Comwell HC Andersen-Odeon i Odense. Jimmi Stæhr-Petersen er far til tvillingerne Laura og Kathrine på 17 år.

Ansættelsen af direktøren er en følge af beslutningen om at samle turismeindsatserne i Mariagerfjord Kommune og Vesthimmerlands Kommune. Destination Himmerland etableres 1. marts 2020 i Aars.

Medarbejderne ved VisitVesthimmerland og VisitMariagerfjord virksomhedsoverdrages til det nye destinationsselskab, som turistchef i VisitMariagerfjord Kristina Lehmann Schjøtt også bliver en del af.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"