Jul i ALFA med Sing Sing Sing

Af Ture Damtoft, Lørdag, 30/11/2019 12:00

AARS: Skilsmisserne, stressen og sorgerne - og alt det sjove, selvfølgelig.

Julen rummer det hele, og vi kan lige så godt overgi’ os.

Dét gør de fem Sing Sing Sing’ere, når de gæster Vesthimmerlands Musikhus ALFA onsdag, 11. december med deres bud på en vaskeægte julekoncert.

Med lidt lånt, lidt nyt, lidt gammelt og faktisk også lidt ’blåt’ – men helt uden vatskæg og bjældegang – inviterer det garvede hold dig med til en anderledes julekoncert.

Sing Sing Sing består af Ivan Pedersen, Sascha Dupont, Lonnie Kjer og Alex Nyborg Madsen og Søren Jacobsen.

Fem veletablerede danske musikere, der besluttede at lave et band med hovedfokus på sangen.

Tilsammen har de mere end 100 års erfaring i musikkens tjeneste, toppet den hjemlige hitliste, haft international succes, stået i skyggen af andre stjerner, skrabet bunden, lavet tv shows, formidlet andres musik, oplevet drømme opfyldt og gnavet sig igennem store skuffelser.

Hele tiden drevet af kærligheden til musik. Den kærlighed er også omdrejningspunktet i Sing Sing Sing, og den er nok den helt afgørende årsag til at bandet spiller landet tyndt for fulde huse.

På juletournéen er der blevet kigget lidt i gemmerne, der er spolet lidt fremad, og resultatet er håndspillede og personlige sange på en bund af vokalharmonier, serveret med glimt i øjet.

Du kommer ikke til at vælte dig i et hav af velkendte ’syng med-sange’. Til gengæld kommer du til at høre en hel del af de julesange, du slet ikke vidste, du havde brug for – i en skysovs á la Sing Sing Sing, der vækker juleglæden til live. Og så bliver det alligevel jul.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"