Jutlander Bank Grand Prix- garanti for folkefest 

Af Thorkil Christensen, Onsdag, 25/08/2021 08:00

Jutlander bank Grand Prix, der køres torsdag, 26. august, er blevet afviklet siden 2009, og det har udviklet sig til at være Danmarks største gadeløb – og formentlig også det hårdeste, da man møder brostenene i Himmerlandsgade igen og igen. Løbet trækker traditionelt mange mennesker til Aars, hvor det kulminerede med ca. 8-10.000 tilskuere til løbet. Om man når op dette antal i år vides ikke, da man også er afhængig af vejret, men folkefesten skal nok blive skabt!

Gennem tiden har mange store stjerner kørt og vundet løbet i form af bl.a. Michael Mørkøv, Chris Anker Sørensen og Frank Høj.

Dette års udgave bliver præget af usædvanligt mange udenlandske ryttere, da arrangørerne forventer deltagelse af 25-30 norske og svenske ryttere, hvor der er plads til maksimalt 110 startende ryttere.

Da tilmeldingsfristen er fastsat til tirsda, 24. august, kendes deltagerlisten ikke endnu, men der er ingen tvivl om, at der er prestige forbundet med at vinde løbet, som Chris Anker Sørensen har kaldt: ”Danmarks svar på Flandern Rundt”.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"