Jutlander og Saxo indgår partnerskabsaftale

Af Torsten Hansen, Tirsdag, 02/06/2020 12:28

AARS: Jutlander Bank har, sammen med Sparekassen Vendsyssel, Sparekassen Thy, Middelfart Sparekasse og Frøs Sparekasse, indgået en partnerskabsaftale med Saxo Bank, om at deres kunder kan benytte Saxo Banks digitale platform til handel med værdipapirer.

- Aftalen giver adgang både for bankens kunder og vores rådgivere til en enormt brugervenlig og effektiv investeringsplatform, siger Jutlander Banks ordførende direktør, Per Sønderup.

- Vores kunder kan bruge den visuelt lækre platform til selvbetjening både fra mobilbank og netbank, og bankens finanscenter og investeringsrådgivere får med platformen adgang til et avanceret rådgivningsværktøj, hvor mange arbejdsgange, der i dag er manuelle, bliver automatiserede, uddyber Per Sønderup.

Med aftalen bliver Saxo Bank afviklingsbank for pengeinstitutternes værdipapirhandel - herunder aktier, obligationer og investeringsforeninger - og giver de deltagende pengeinstitutter og deres kunder adgang til Saxo Banks investerings- og rådgivningsplatforme. Derudover indgår Saxo Bank og datacentralen SDC en teknisk samarbejdsaftale om at integrere Saxo Banks investeringsplatform med en kommende net- og mobilbank fra SDC.

Den tekniske integration begynder i andet halvår af 2020, og løsningen forventes lanceret for de deltagende pengeinstitutters kunder i løbet af første halvår af 2021.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"