Kino Nibe lancerer Seniorbio

Torsdag, 26/03/2009 07:15

Herom forklarer Kino Nibe’s formand Torben Olesen:
– Seniorbio er et tilbud til alle, der gerne vil se en god film om eftermiddagen. Der vil blive vist helt aktuelle film. Kino Nibe forventer at Seniorbio vil vise 10 - 12 film i løbet af sæsonen.
– Vi gør opmærksom på, at Seniorbio er for alle, uanset alder og det kræver ikke medlemskab. Man skal blot møde op og købe en billet eller eventuelt bestille en billet i forvejen, hvis man vil være sikker på en plads.
Bor man ikke i selve Nibe, opfordrer vi til, eventuelt at aftale med andre, at man kan køre sammen og dermed gøre det til en hyggelig fælles tur. Man kan måske endda lave sin egen lille biografklub.

Når Kino Nibe viser Seniorbio, vil der altid være gratis kaffe, the og småkager i den hyggelige café.
Seniorbio har ikke et fast program, men forstillingerne annonceres her i Nibe Avis og vil også kunne ses på vor hjemmeside, forklarer Torben Olesen.
Den første forestilling er torsdag den 2. april, hvor filmen: »Mænd der hader kvinder« gårt over biografens lærred. Filmen er på forhånd meget efterspurgt.
Samtidig med lancering af Seniorbio, har KINO NIBE også indført et rabathæfte, der giver mulighed for at få hvert 6. billet gratis. Rabathæftet udleveres ved køb af billet til en forestilling.

Mænd der hader kvinder
Om filmen: Da den kendte erhvervsjournalist, Mikael Blomkvist, bliver idømt en fængselsstraf for bagvaskelse efter at have afdækket en påstået finansskandale. Han skifter spor, og sammen med en umyndiggjort ung kvinde, graver de dybt i fortiden og følger de blodige spor, som fører dem frem til en rystende virkelighed.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"