Klar til semifinale i Aars Billard Klub

Af Ture Damtoft, Onsdag, 04/12/2019 08:00

Henrik Jensen vandt sin pulje suverænt og sikrede hjemmebanefordel

BILLARD: Aars Billard Klub lagde i weekenden lokaler til kvartfinalen i individuel kegler i den øverste klasse, Mesterækken.

Aars klubben var repræsenteret ved Henrik "Hønse" Jensen, der for andet år prøver at spille sig frem til finalen.

- Han leverede ”Konge Billard” ud over alle grænser. Henrik vandt sine kampe med 116,35 og 107.28 i gennemsnit og blev en aldeles suveræn puljevinder med et total gennemsnit på 108,25. Resultatet betyder, at Henrik også får hjemmebane i semifinalen. Han er den af de sidste otte spillere med det højeste gennemsnit, og kan han levere samme spil i semifinalen, så er vejen åbnet til finalen. Super flot, siger en glad og imponeret formand Mikael Toft.

Semifinalen spilles lørdag, 11. januar, og det er altså i klubhuset på Nibevej, hvor alle er velkomne til at heppe på ham - når der ikke lige lægges an til stød.

Udover Henrik Jensens flotte præstation er der spillet seks holdkampe i løbet af ugen.

Klubbens Serie2 hold tog hjemme imod Ans 1. Aars kunne med en sejr spille sig op på andenpladsen i rækken, så der var tænding på fra start. Hjemmeholdet viste ikke megen gæstfrihed på det grønne klæde, idet gæsterne blev besejret meget overlegent med 7-1. Jimi Mogensen spillede sin bedste kamp i flere år og vandt overlegent med et gennemsnit på 42,85. De øvrige vindere var Søren Laursen (17,64 i gennemsnit) og Preben "Marjos" Pedersen, mens Bo "Taxa" Pedersen spillede sin kamp uafgjort.

I serie 3 er der spillet to kampe. Serie 3.3 gæstede naboklubben Arden, som inden mødet var ubesejret. Den statistik lavede Aars-holdet om på. De leverede sæsonens bedste kamp og vandt opgøret meget sikkert 6-2. Henning Frederiksen, Thomas Sørensen og Jane Nielsen vandt deres kampe, mens Jonna Lolholm tabte sin kamp knebent.

Serie 3.5 havde hjemme besøg af Tinghøj 1, og det opgør endte med pointdeling efter uafgjort 4-4. Per Lucassen og Grethe Jensen sørgede med deres sejre for det ene matchpoint til holdet.

Begge hold er i samme række og med rundens pointhøst er begge holdene placeret på en delt andenplads i rækken.

I Old Boys rækken har tre hold spillet to kampe. OB.1 og OB.8 mødtes i et rent lokalopgør, og resultatet blev et point til hvert hold efter uafgjort 4-4. Jørgen Sørensen og Carlo Sørensen vandt for OB.1, mens Ebbe Helenius og Erik Kvist vandt deres kampe for OB.8.

OB.5 havde hjemme besøg af Arden 1, og gæsterne drog desværre hjem med begge point efter at have vundet opgøret med 6-2. Erling Bertelsen stod for den enlige sejr til Aars hjemmeholdet.

På lørdag, 7. december holder Aars Billard Klub den traditionelle Julepot/Julefrokost. Godt 50 af klubbens medlemmer har tilmeldt sig arrangementet, som begynder med fælles brunch. Med fyldte maver og godt humør startes der efter brunchen op på Julepotten, som er en makkerpot, hvor præmierne er ænder og rødvin. Spilleren med det højeste gennemsnit bliver makker med den spiller med det laveste gennemsnit og sådan fortsættes mod midten. Dagen sluttes af med klubbens traditionelle julefrokost.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"