Kristian Skriver skifter til Hornum

Af Ture Damtoft, Onsdag, 06/11/2019 00:01

FODBOLD: Han har just fejret oprykning til Jyllandsserien, og nu rykker Kristian Skriver til Hornum Idrætsforening for at fortsætte trænergerningen der.

- Der har været dialog med flere klubber. Hornum IF har fra første snak været klar i spyttet i forhold til, hvad de gerne ville og spillet med åbne kort. Den ærlighed sætter jeg pris på. Jeg glæder mig til at prøve noget nyt i en klub, hvor der altid er gang i den på tilskuerpladserne. Desuden ved jeg, at der er dygtige unge og rutinerede spillere, som jeg tror på, jeg kan være med til at gøre endnu bedre individuelt og som hold. Jeg kommer til at prioritere, at det er sjovt at gå til fodbold. For mig er det sjovest, når der er intensitet til træning, en god tone i omklædningsrummet og vindermentalitet til kamp, siger Kristian Skriver om skiftet.

Aars Avis skrev i juli, at han stoppede i Gundersted, men først nu ligger fremtiden fast. Noget andet der ligger fast er, at han ikke kommer til at deltage på banen mere efter en rædselsfuld knæskade i en kamp mod Hanstholm.

Han har det bedre, men skal være glad hvis han kan klare en løbetur om et års tid.

- Knæskallen blev revet af, og jeg har aldrig haft så ondt før. Jeg er begyndt at støtte lidt på det har stadig krykkerne og en skinne på det. Så, mine fodbolddage på banen er desværre forbi, siger Kristian Skriver.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"