Kunsten kaldte 1000 til påskeudstilling

Onsdag, 15/04/2009 09:24

Mere end 100 kunstværker udstillet – mange skiftede ejer

I et strålende forårsvejr åbnede Kulturelt Samråds hidtil største udstilling - årets påskeudstilling - på Lundbæk Landbrugsskole i de lyse og meget smukke lokaler og udstillingen og hele arrangementet blev netop den store succes, som man havde håbet på. - Et tilløbsstkke, som ikke lod sine forgængere noget efter.
Publikum fyldte let de to store udstillingshaller med mere end 100 ophæng af oliemalerier, acrylmalerier, akvareller, glaskunst, skulpturer, tekstiler, smykker, grafik og keramik.
En meget tilfreds formand for Kulturelt Samråds bestyrelse, Jens Østergaard Madsen, bød den store forsamling veælkommen.
Østergaard Madsen glædede sig helt naturligt over den store interesse for udstillingen og for de optimale muligheder det gav de 33 kunstnere for at vise lokal kunst i de meget velegnede lyse Lundbæk omgivelser og takkede for den venlighed man altid møder i Lundbæk.
Jens Østergaard åbnede lidt op for en mulighed for et tilsagn til at der måske kan komme en udstilling i hovedbygningen i Lundbæk.

Fra Nibe til London
Tine Faurholdt - en af Nibeegnens unge lovende kunstnere  - holdt åbningstalen.
Tine Fauholdt var glad for at også mange unge kunstnere var med på påskeudstillingen. - Jeg er selv en af dem!.
Det er sådanne ting der gør at de unge får mod og kræfter til at udfolde sig.
Tine Faurholdt fortalte om det spring hun gjorde - efter en henvendelse fra London. – Jeg tog henvendelsen op og nu ville jeg ud for at blive prøvet af. Det er i sådanne situationer man bliver vedkommende om kunsten - og så mærker man at man lever. Jeg har altid været blandt inspirerende  mennesker og elsket at tegne og har også fået tid til at uddanne mig som grafisk designer, sagde hun.
Tak til Kulturet Samråd fordi jeg fik muligheden for at stå her og tak til Kulturelt Samråd, der har gjort Nibe til en stor kulturel by, sluttede Tine Faurholdt.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"