'Kvisten' fortsætter et år mere i Hornum

Af Torsten Hansen, Lørdag, 27/03/2021 14:06

Galleriet flytter til Farsø efter renovering

HORNUM: Selv om indehaveren af Galleri Kvisten og Blomsteroasen, Helle Nøhr, havde indstillet sig på at julen 2020 blev sidste gang med udstilling og salg fra Fadestrupgaard ved Hornum, så har tingene ændret sig lidt i mellemtiden.

Ganske vist er Fadestrupgaard solgt fra til kommende sommer, men det bliver først fra foråret 2022 at Galleri Kvisten flytter til ”Det Gamle Apotek” i Farsø, som Helle og Jens Nøhr købte sidste år.

Huset i Farsø er under renovering – og i noget større omfang end det i første omgang var planlagt. Helle og Jens Nøhr flytter først ind når renoveringen er tilendebragt og det gør Galleri Kvisten også.

Galleri Kvisten får nemlig sine helt egne lokaler i huset, som også skal fungere som Helle Nøhrs atelier, da hun nu vil hellige sig sin helt store interesse, maleri.

Men indtil da, fastholder Helle Nøhr aktiviteten i den længe på Fadestrupgaard, hvor der er blomsterbutik og gildesal. Helle Nøhr har faktisk en option på dette i de næste fem år i det omfang der er brug for det.

- Det vil derfor være muligt at booke gildesalen til fest og ligeledes bestille blomster til livets store begivenheder, siger Helle Nøhr.

Forberedelserne til det kommende “skifte” er allerede i gang. Varelageret skal reduceres - så der vil løbende være udsalg og “skarpe” tilbud hen over året, siger Helle Nøhr. Lige nu gælder det forår og påskevarer. Udsalget foregår i gildesalen, da forårets fester og konfirmationer jo som bekendt er flyttet å grund af Corona. Derfor udnytter hun pladsen.

Som mange ved har Helle Nøhr det seneste års tid arbejdet hos Hartmanns Blomster i Farsø.

- Men Corona kom på tværs, så nu er jeg igen mere på hjemmebane. Men det er absolut planen igen at finde nogle timer “ude“ i formiddagstimerne, og så være kreativ om eftermiddagen, siger Helle Nøhr.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"