Løbsdirektør: - Det har været et kæmpe privilegie

Af Ture Damtoft, Onsdag, 26/01/2022 08:16

CYKLING: Tallet 13 er lidt bittersødt for Mogens Kristensen nu.

I så mange søde år har han været arrangør og løbsdirektør for de to professionelle cykelløb i Vesthimmerland.

Derfor er det lidt bittert, at det skal slutte nu, men bitter er han ikke selv.

- Jeg er ret afklaret med det. Det har været under opsejling, siden vi afviklede GP Himmerland Rundt i august sidste år. Vi har prøvet at finde en løsning for at fortsætte, men det er ikke lykkedes. Sådan er det, siger Mogens Kristensen efter næsten 20 år i cykelsporten.

Det er blevet til 23 UCI endagsløb på Europatouren, masser af gadeløb og enkelte motionsløb, og han har været med til at arrangere løb i Aars, Farsø, Aalestrup, Skive, Hanstholm, Thisted, Viborg og Odense.

Oplevelserne og minderne har været utallige, og størst blandt dem er alle dem, han har samarbejdet med, og varige venskaber der er blevet knyttet.

- Det er de færreste forundt, at arbejde med så mange dejlige mennesker. Jeg har især nydt at arbejde med unge elitesportsudøvere, og nogle af de purunge, jeg arbejdede med i begyndelsen, har hængt cyklen op nu. Jeg har fået mange varige venskaber ud af det, men den vigtigste opbakning har været fra min hustru Annette og min kære ven Thomas Juste, han har været med fra dag eet. Sikke en rejse vi har haft sammen. Det har været hårdt, og det har været sjovt, siger Mogens Kristensen.

Hvert år har lagt flere hundrede timer i cykelløbene ved siden af arbejdet som butiksejer og foredragsholder.

Resultatet af indsatsen er en stor taknemmelighed fra de mange, han i årenes løb har arbejdet sammen med, som det kan ses af de mange kommentarer om kæmpe respekt og stor tak, han har modtaget.

- Det varmer meget. Det er lidt vemodigt at takke af, men nu skal motionscyklen findes frem i stedet for, og jeg får masser af tid sammen med Annette og mine børn, siger Mogens Kristensen.

 

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"