Lad skolelederne lede!

Søndag, 20/09/2009 21:35

LÆSERBREV
Af kandidat til byrådsvalget i Aalborg Kommune
for Det konservative Folkeparti
Peter Ross Jacobsen, 
Skipperstræde 6, Sebbersund
I sidste uges skød socialdemokraterne for alvor valgkampen igang og satte sig tungt på spalterne i Nibe Avis. Vi kunne blandt andet læse, hvordan en ny ung socialdemokrat beskrev Folkeskolens dårligdom med en påstand om, at 66 % af lærerne ikke underviser i deres liniefag. Uinteressant! Det interessante er om vores børn – specielt i overbygningen - bliver undervist af lærere, som har faget som deres liniefag. Dette er i høj grad tilfældet på folkeskolerne i den gamle Nibe Kommune. Ansvaret for at eleverne bliver undervist af lærere, der har faget som liniefag, er ikke politikernes men derimod skoleledernes og denne opgave er jeg sikker på, at vores dygtige skoleledere magter.
Jeg er naturligvis helt enig i, at der skal afsættes betragteligt flere penge til lærernes efteruddannelse for at de til enhver tid er fuldt på højde med udviklingen indenfor deres liniefag. Vi skal derfor ikke udvande dem ved at blive ved med at fylde nye liniefag på lærerne. Det er politikernes opgave at finde disse penge ligesom vi også skal finde penge til ikke at skære i timetallet for eleverne tværtimod – og vi skal også finde de 1,2 mia, som vi mangler til skolerenoveringer i Aalborg Kommune 
Denne opgave har socialdemokraterne gennem vore første 4 år i den nye kommune vist, at de ikke magter. Til dette kræves der ægte fornyelse.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"