LIDL passer godt i Aars

Af Ture Damtoft, Torsdag, 10/06/2021 09:58

AARS: Duften af friskbagt brød og farverne af friske frugter var det første, der mødte de mange gæster og ikke mindst kunder, da LIDL i Aars åbnede dørene.

Efter borgmester Per Bach Laursens åbningstale blev der hurtigt godt fyldt op i den 940 kvm. store butik, hvor der er god plads i gangene.

Udenfor kunne man nyde et rundstykke med kaffe eller juice i det pragtfulde sommervejr.

At LIDL åbner sin første butik i Vesthimmerlands Kommune, og Aars nu har fået endnu en aktør på dagligvaremarkedet blev hilst velkommen i åbningstalen, især at placeringen er blevet i centrum.

- Butikken passer godt ind i Himmerlandsgade. LIDL har fået en placering, der kan understøtte handelen i bymidten i Aars og vil give afledt handel til de andre butikker. Velkommen til Aars og til Vesthimmerland, sagde Per Bach Laursen bl.a. om det nye supermarked.

Det udsagn falder også godt i tråd med kommunens samarbejde med Aars Handel, hvor fokus er at bevare en grænse for detailhandelen og dermed skabe en synergi effekt butikkerne imellem.

Samme tanke og ønske har butikschef i LIDL, Per Nielsen.

- Vi skal blive en del af magnetismen, som Aars har. Jeg har været rundt og hilse på mange med en lille "goodie-bag", og vi er blevet taget godt imod, siger Per Nielsen, der nu vil arbejde på at udbygge både LIDLs og hele Aars' kundegrundlag.

Læs mere i Aars Avis....

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"