Maskiner, musik, fadbamser og sjov i Aars

Af Ture Damtoft, Torsdag, 24/06/2021 11:05

AARS: Efter næsten præcist to år kan Himmerlands Landboungdom endelig igen byde velkommen til traktor træk i Aars fredag 25. juni.

Slæden "Black Devil" er klar til "full pulls" af de 86 trækkere ved det populære stævne på Messevej i Aars.

- Vi også en bette venteliste af trækkere, som håber på afbud. Det skal spille, og med flere trækkere ville vi ikke kunne nå det, siger Louise Avlskarl, fmd. for Himmerlands Landboungdom.

Forberedelserne har været præget af corona-restriktionerne, og det kommer dagen også tiul at være.

Der er må maksimalt være 1000 på pladsen, og alle fra og med 12 år og op skal vise coronapas, hvilket naturligvis inkluderer en negativ lyntest, så man kan stadig nå det.

Selvom der er plads til færre gæster end i juli 2019, stiller foreningen med flere frivillige og åbner op for gæster tidligere.

- Vi åbner indgangen allerede 16.30, og håber folk vil komme i god tid, så vi har tid til at tjekke coronapas, spritte af og tilbyde smitteopsporing, siger Louise Avlskarl.

Når det måske lidt trælse med sikre tjek er overstået ved indgangen, kan man se fre mtil en god aften med musik, pølser og brød og kartoffelsalat, og naturligvis god musik, som bliver leveret af Diskotek Venus.

- Og så er der selvfølgelig også fadbamser, breezere og sodavand. Man skal bare tage sit gode humør og en stol med, for det er et siddende stævne. Vi var spændte til det sidste, om vi måtte have gæster. Ellers have vi holdt en fest for de frivillige og trækkerne, men heldigvis kan vi holde det mere eller mindre som normalt. Vi trænger bare sådan til at komme ud og have det lidt sjovt allesammen, og med de forholdsregler vi har taget, kan vi også lykkes med det her, siger Louise Avlskarl.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"