Minister havde fem mio. kroner med da han besøgte Aars

Onsdag, 28/06/2017 08:24

Projekt NordVest Smart Production er udpeget til en målrettet erhvervsindsats

AARS: Erhvervsminister Brian Mikkelsen besøgte Aars og Vesthimmerland i går. Samtidig med besøget medbragte ministeren knap fem mio. kroner til projekt NordVest Smart Production i Vesthimmerland og Jammerbugt kommuner. Projektet er samtidig udpeget til en målrettet erhvervsindsats.
- NordVest Smart Production er et stærkt lokalt initiativ for vækst og udvikling i hele Danmark, som samtidig er med til at løfte regeringens digitale ambitioner for Danmark ved at give virksomhederne bedre forudsætninger for at kunne udnytte nye produktionsformer, sagde erhvervsminister Brian Mikkelsen under besøget på det nye rådhus i Aars.
Senere på dagen besøgte ministeren Treco i Aalestrup og Danilift i Farsø, der er to af de 28 lokale virksomheder, som allerede har tilkendegivet at ville bidrage til partnerskabet med andre virksomheder, videninstitutioner og klynger omkring udvikling og afprøvning af innovative produktionsformer.
- Vi er rigtig glade for, at erhvervsministeren ser et stort potentiale i vores initiativ omkring NordVest Smart Production, sagde borgmester Knud Kristensen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"