Minister valgt fra Himmerland

Af Ture Damtoft, Torsdag, 15/12/2022 09:54

VESTHIMMERLAND: Venstres Marie Bjerre er udpeget til Digitaliseringsminister og Minister for ligestilling i den nye SVM-regering. 

Den 36-årige advokat bor i Aalborg med sin mand og to børn, er valgt i Himmerlandskredsen og fik ved valget til Folketinget 1. november 9744 personlige stemmer i Nordjyllands Storkreds.

Marie Bjerres seneste post var som klimaordfører for partiet, og hun beskrives flere steder som en kommende stjerne i Venstre.

Marie Bjerre blev valgt til Folketinget i første forsøg ved valget i 2019, og trods Venstres tilbagegang ved valget i november mere end fordoblede hun sine personlige stemmer. 

Hun har været en af de mange Venstre-politikere, som ønskede sig en advokatundersøgelse om statsministerens rolle i minkforløbet.

Så sent som for to dage siden lagde hun et opslag på sin facebook-profil, hvor hun skrev, at frafaldelsen af det krav "strider" i hende som både politiker og advokat. I samme opslag udtrykte hun støtte til partiformanden og kaldte fortsatte forhandlinger det mest ansvarlige at gøre. 

Nu har Jakob Ellemann-Jensen givet hende mulighed for at påtage sig ansvaret som minister - tillykke med det!

Læs mere i Aars Avis næste uge.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"