Monica Isa Andersen modtog talentpris ved Årets Reumert 2019

Af Torsten Hansen, Mandag, 03/06/2019 11:41

AARS: Søndag den 2. juni blev det seneste års bedste præstationer og største talenter inden for dansk scenekunst hyldet på Nørrebro Teater ved Årets Reumert 2019. Her modtog musicalperformer Monica Isa Andersen fra Aars én af de otte talentpriser for sin medvirken i forestillingen "Den evige ild" på Bellevue Teatret.

Monica Isa Andersen spiller Mary Stuart. Det er en af stykkets hovedroller, og samtidig hendes debutforestilling.

I motivationen for prisen står der blandt andet:

Musicalperformer Monica Isa Andersen er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i Fredericia i 2018.

Med en dronnings ydre værdighed og indre uro debuterede Monica Isa Andersen som Mary Stuart i ”Den evige ild” – en fornem opvisning i musicalkunstens mange discipliner. Hendes stemme var tindrende klar, tolkningen af rollen tydelig og rørende. Og da hun i nederlagets stund sang ”Man taber og man vinder”, stod det klart, at hendes musicaltalent er helt særligt. (Kilde: Iscene d. 2. juni 2019).

I 2012 modtog Monica Isa Andersen – som 17-årig – Vesthimmerlands Kommunes Kulturpris. I begrundelsen stod der dengang at: Du er et bevis på, at kulturen passer i alle aldre, og din indsats i Cabaret Alfa, Greyhounds opsætninger og dine optrædener som solist, er flotte præstationer og et engagement, som vi i aften gerne vil hædre.

Vejen har nu bragt Monica Isa Andersen til København, hvor hun allerede for sin debutforestilling bliver hædret med en pris.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"