Nørager sejrede i oprykningskamp

Af Torsten Hansen, Lørdag, 24/10/2020 21:04

Serie 2

Nørager IF - Kvik Aalestrup 4-1 (3-0)

FODBOLD: Fra start var det Kvik Aalestrup der sad på spillet, selv om Serie 2 kampen i fodbold foregik på Nørager Idrætsforenings anlæg.

Aalestrup havde bolden mest, og de pressede Nørager i bund. Men trods den klare overvægt i spil, så formåede Aalestrup ikke at omsætte overmagten til mål. Spillet foregik udenfor straffesparkfeltet, og så snart Aalestrup fik bolden ind over stregen til feltet, så viste Nøragers forsvar sig uhyggelig effektivt. De afviste angrebet, og fik sent bolden væk. Dog sjældent særlig langt væk. Men nok til, at Aalestrup måtte begynde forfra.

Men stik mod spil og boldfordeling, så strøg Nørager gennem Aalestrups forsvar i det 25. minut, og på hjemmeholdets første besøg foran modstanderens mål var de effektive. 1-0 til Nørager.

Aalestrup fortsatte i den dominerende rolle og holdt presset på Nørager. Men farlige målchancer blev det ikke til. Derimod var Nørager mere effektive, når de fik fat på bolden. I det 31. minut kom de igen over på Aalestrups banehalvdel, og igen var Nørager effektive. 2-0 stod der kort efter på måltavlen.

Spillet fortsatte på præcis samme måde, og i det 37. minut var Nørager igen effektive. 3-0, hvilket også blev pausestillingen.

- For os handler det om at stå rigtigt på banen og være omstillingsparate, sagde træner Rico Kristensen, Nørager IF, efter pausen.

Og omstillingsparate måtte man sige, at Nørager var.

Efter at have sundet sig i pausen, så kom Aalestrup mere rolige ud til anden halvleg. Spillet var mere lige, og nu lykkedes det også Aalestrup at komme til enkelte chancer, hvilket nærmest ikke var sket i første halvleg. Aalestrup fik stadig plads til at spille på midtbanen, men foran mål stod Nørager fast.

I det 69. minut blev de cirka 200 tilskuere til oprykningsbraget vidne til en udvisning. Denis Popic fra Aalestrup blev vist ud efter to gule kort. Han blev temmelig sur over udvisningen og sparkede til hold-skuret, da han var kommet ud.

Men med en spiller i undertal lykkedes det endelig i det 83 minut for Aalestrup at få bolden over stregen. Det skete på et fint saksespark af Frederik Elkær Jensen. Det fik Aalestrup til at presse ekstra på, men lige meget hjalp det. De var ikke skarpe foran mål, og Nørager var tilgengæld gode, når de opsnappede bolden og lynhurtigt løb mod Aalestrups mål. Derfor blev lyset for alvor slukket for Aalestrup, da Nørager scorede i det 91. minut.

- Vores plan var, at stå kompakt. Jeg var klar over, at hvis vi blottede os, så var Kvik for gode. Vores gameplan lykkedes, konstaterede Rico Kristensen, da oprykningen til Serie 1 var i hus.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"