Nibe Boldklub markerer 90 års dag mod AaB

Mandag, 03/08/2009 10:14

Netop i den forløbne uge har Nibe Boldklub passeret 90-året for sin stiftelse. Det vil vi gerne markere i klubben, men vi har forlængst besluttet, at det ikke skulle være på dagen, men derimod den 15. august, hvor vi til gengæld er i færd med at lægge et interessant jubilæumsprogram, fortæller klubbens formand Ole Nicolajsen til Nibe Avis.
Reception, AaB-kamp og jubilæumsfest
Ole Nicolajsen løfter her sløret for hvordan jubilæumsdagen bliver markeret, og at det nok skal blive en festlig dag for lokalbefolkningen og det fodboldglade publikum.
Rent formelt vil vi gerne markere 90 års dagen, så vi slår dørene op til klubhuset og mødes til en reception et par timer. Her håber vi, at såvel medlemmer, tidligere medlemmer, venner og sponsorer – og i øvrigt alle der har lyst, kommer forbi til et par hyggelige timer og en bid brød.
Samme dags eftermiddag arbejder vi på at kunne præsentere en interessant fodboldkamp mellem tidligere førsteholds-koryfæer fra AaB og fra vor egen klub. Vi skruer tiden lidt tilbage, og håber her at kunne præsentere AaB navne som Karsten Simensen, Ib Simonsen, Per Damborg, Jens Skibsted, Søren Larsen m.fl. – og et udvalg af tidligere NB førsteholdsspillere, hvor Franz Trikker for øjeblikket er i færd med at kontakte mulige spillere, forklarer Ole Nicolajsen.
Om aftenen samme dag drager vi så over gaden til Nibehallen, hvor vi holder jubilæumsfest, og her håber på stor deltagelse. Vi går efter at lægge en rigtig hyggelig NB-stemning, og her får vi hjælp fra vore venner i Nibe Håndboldklub til det praktiske, og fra det lokale orkester The Bats, som spiller til et rigtigt medlemsbal, slutter Ole Nicolajsen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"