Nibe Boldklub reddet i serie 2

Søndag, 25/10/2009 10:16

Nibe Boldklubs førstehold i serie 2 spillede lørdag på hjemmebane mod lokalrivalerne fra Svenstrup/Godthåb.Holdet mødte gæsterne med en kontant indstilling, og Nibespillerne var først på boldet i størstedelen af kampen.
Ikke mindst den indstilling var medvirkende til, at der ved halvleg stod 1-0 på mål af Mick Andersen.
I anden halvleg fik Nibe tildelt et straffespark, men samme Mick Andersen formåede ikke at omsætte dette i mål. Det skete imidlertid for Karsten Vang til 2-0 og senere i halvlegen til 3-0.
Nibe er dermed reddet i serie 2, efter en periode i starten af turneringen, hvor det har set en smule sort ud. Men da rækkens bundhold Fjerritslev og St. Restrup begge tabte, var disse selv med til at afgøre nedrykningskampen i serie 2.
Nibe og St. Restrup mødes den kommende weekend til et nyt lokalopgør på Frejlev Stadion.