Nibe Boldklubs U9 fodboldpiger er næstbedst i hele Jylland/Fyn

Fredag, 20/03/2009 14:55

Nibe Boldklubs U9-piger var på langfart til Struer i lørdags, hvor pigerne deltog i finalestævnet om det jysk-fynske mesterskab i indefodbold. Der var stor opbakning fra forældre og søskende, der var med til at gøre det til en rigtig dejlig dag.
Den første kamp mod de senere guldvindere fra Haverslev endte 1-1, og da de næste kampe resulterede i knebne 1-0 nederlag, så det noget sort ud. Men der blev kæmpet, så vi bogstaveligt talt så både blod, sved og tårer. Men tårerne blev tørret væk, og der kom plaster på såret, og derefter gik det bare fremad, fortæller Lars Andersen, der er træner for pigerne. Efter mange rigtig flotte Nibe-mål, lykkedes det i den allersidste kamp at komme helt op på en 2. plads. Så det var nogle rigtig stolte fodboldpiger, der fik overrakt sølvmedaljer og pokal, som bevis for, at Nibe Boldklub har det næstbedste U9 pige-fodboldhold i hele Jylland/Fyn.
Det var årets sidste indefodbold-stævne. Foråret står for døren, og i Nibe Boldklub glæder de sig til at se både nye og ”gamle” fodboldpiger på græs, når udendørs fodboldsæsonen snart starter – der er nemlig plads til alle på succesholdet, slutter Lars Andersen.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"