Nibe Håndboldklubs bedste hold i 3. division

Tirsdag, 15/09/2009 23:55

Det glippede med oprykning for Nibe Håndboldklubs bedste damehold i Jyllands serien, i den forløbne sæson. Men nu viser muligheden sig alligevel, da ét af holdene i den kommende håndboldsæson har trukket sig ud af turneringen.


– Vi lyttede lige efter en ekstra gang, da der for få dage siden kom besked fra Jysk Håndbold Forbund, at klubben Oddense-Otting på Salling havde trukket sit hold ud af turneringen i 3. division. Det betød, at Nibe Håndboldklub stod for tur til at besætte den ledige plads, fortæller holdets træner Connie Skoda til Nibe Avis.
– Vi mødtes derfor straks i spillertruppen for at afklare situationen, og der gik ikke mange minutter før der sprang en champagneprop for en uventede oprykning, lyder det fra træneren, der selv som aktiv spiller, sammen med enkelte på det nuværende hold har prøvet den noget hårdere modstand der er i de højere rækker.
Nibe Håndboldklubs bedste damehold spillede sidst i 3. division i 1996 – en sæson der sluttede med pokalkamp i Nibehallen mod selveste GOG, som havde adskillige landsholdsspillere på holdet.
Nibe Håndboldklubs damehold skal i 3. division Pulje 1 møde holdene Horne, HK Star Aalborg, Visse, Team Vesthimmerland (Aars/Farsø, red.), Aabybro, Thisted, Nørager, Hobro, Skive 2, Hjallerup og Aalborg KFUM, som er Aalborg DH’s næstbedste hold – sidstnævnte hold leverer i sagens natur spillere til Aalborgklubbens hold i toppen af damernes allerbedste række.
Så der bliver noget at se til, lyder det fra Connie Skoda: – Vi har allerede træner siden starten af august, men det har hele tiden været med målet at spille i Jyllandsserien. Nu er vi så tæt på sæsonstart, at vi faktisk ikke kan lægge et nyt træningsprogram, men vi forsøger da at intensivere træningen op til den første kamp, som bliver på hjemmebane mod netop Aalborg KFUM / Aalborg DH2. Så der bliver på den måde fuldt drøn på, lige fra turnerings start, når de meget rutinerede spillere fra Aalborg løber på banen i Nibe Idræts- & KulturCenter om kun godt en uge.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"