Nibe HK damer indleder 3. div. på hjemmebane

Fredag, 25/09/2009 01:22

Ikke siden 1996 har Nibe Håndboldklub kunnet mønstre et hold i 3. division. Den mulighed kom på ny, da klubben takkede ja til Jysk Håndbold Forbunds tilbud om at overtage én ledig plads, efter klubben Odense-Otting på Salling havde trukket sig. I den forbindelse har Nibe Avis taget en snak, om sæsonoptakten og forventninger til premierekampen, med 3. divisionstræner, Tulle Skoda.
Træningsgrundlaget er lagt ud fra den strategi, at holdet skulle spille i Jyllandsserien. Derfor har spillere planmæssigt trænet to gange om ugen siden august måned. Så med den korte varsel Jysk Håndbold Forbund gav spillerne og klubben, om at spille 3. division, er det med spænding, at Tulle Skoda, ser frem til sæsonstarten. Der er ingen tvivl om, at flere af de andre klubber træner mere end spillerne fra Nibe, men træneren håber på at rutinen, som flere af spillerne besidder, kan hjælpe Nibe HK godt fra start. Her kan det bl.a. tilføjes at både Karina Møller, Charlotte Batsberg, Lene Skak Jacobsen, Inger Marcussen alle tidligere har prøvet kræfter med divisionshåndbold. De to sidst nævnte var med, da Nibe HK i 1996 kunne mønstre et damehold i 3. division.
Glædeligt er også, at der ikke er spillere, som enten har valgt at stoppe eller flytte klub. Tvært imod er der flere gode unge spillere på vej i klubben, hvor flere af disse bejler til førsteholdet, fortæller Tulle Skoda.   
Træneren er sikker på, at det er flok spændte spillere der indleder sæsonen på hjemmebane i Nibe Idræts- og KulturCenter d. 1. oktober mod Aalborg KFUM2. Bag navnet på modstanderen skal der nemlig læses, at det er reserveholdet til Aalborg DH’s damer i GuldBageren Ligaen. Netop dette var også årsagen til, at kampen blev flyttet fra det oprindelige kamptidspunkt, da Aalborg DH skulle spille i det tidsrum. Der vil derfor være mulighed for at se spillere fra Aalborg DH’s førstehold, i Nibe Idræts og KulturCenter til sæsonpremieren, hvis disse ikke benyttes i førsteholdskampen. 
Derfor forventer, Tulle Skoda, en svær første kamp i sæsonen. Aalborg KFUM2 vil have spillere på holdet, som træner væsentlig mere end Nibe-spillerne. Nibe-træneren har haft lejlighed til, at researche på sin kommende modstander, og vurderer at det bliver et ungt, men meget løbestærkt og teknisk hold Nibe HK skal op i mod. Nibe HK kan overraske, og det er den indstilling og tro spillerne skal tage med sig på banen, slutter Tulle Skoda, som glæder sig over den nye udfordring der venter forude for den kommende sæson.   

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"