Nibe sejrrigt ud af lokalopgør

Mandag, 14/09/2009 02:57

FODBOLD - Serie 2
Nibe B - St. Restrup IF: 2-1 (0-1)
Målscorer: 0-1: 17. min. Mads Bredsgaard, 1-1: 50. min. Rasmus Severinsen, 2-1: 70. min Mick Andersen (straffespark).
Fredag aften dannede Nibe Stadion rammen om lokalopgør mod gæsterne fra St. Restrup IF. Formbarometret talte til Nibes fordel, da de i de to foregående runder havde høstet 6 point for to sejre, mens udeholdet ikke kunne præstere at have vundet point for samme periode. De fremmødte tilskuere var næsten på forhånd sikret en kamp med mål i, da hverken Nibe eller St. Restrup IF ofte spiller 0-0.
Begge hold startede kampen godt. Der var ingen af spillerne der gav sig i nærkampene, hvor især banens midte blev skueplads for flere gode dueller. Nibe spillede, som oftest i kampens første halvleg, op gennem banes centrale del, mens St. Restrup forsøgte sig på spil bag Nibes bagspillere. Begge hold havde i dommerens første 15min enkelte muligheder, som kunne havet givet mål, hvis det sidste held havde været til stede. Efter 17min opsnappede St. Restrups, Mads Bredsgaard, en bold fra Nibes bagerste kæde, som han sikkert placerede i målet til 0-1. Efter scoringen var St. Restrup i teten af kampen. En periode hvor Nibes, Karsten Vang, ufrivilligt måtte forlade banen et gul kort. Trods spilovertaget formåede St. Restrup ikke at bringe sig yderligere i front, og Nibe spillede sig mere og mere ind i kampen. I dommerens sidste minutter af halvlegen var Nibe tæt på at udligne føringen, men manglede den sidste skarphed. Derfor kunne St. Restrup IF gå til pausen med en 0-1 føring.
Et forvandlet Nibe-hold kom ud til anden halvleg, hvor de pressede St. Restrup IF tilbage på banen, og havde flere gode scoringsmuligheder. St. Restrups målmand, Martin Ørbæk Larsen, måtte i denne periode hive flere gode redninger op af ærmet. Kort efter blev St. Restrups, Michael Ørbæk Bjerregaard, vist det gule kort for et frispark på Nibes angriber Allan Nielsen. Nibe udnyttede denne overtalsperiode til, at bringe balance i mål-regnskabet. Rasmus Severinsen stod på det rigtige sted i målfeltet, efter klumpspil, og kunne sparke bolden i mål. Efter scoringen var det Nibe, der sad på kampen. De havde ændret deres spillestil fra første halvleg, og kom nu meget mere ud over kanterne, hvilket, til tider, voldte St. Restrup IF problemer. Efter 70min fik Nibe tildelt et straffespark, som Mick Andersen sikkert scorede på. I dommeres sidste 20min var det forsat Nibe der sad på spillet, hvor Nibes, Allan Nielsen, havde ind til flere gode muligheder for at afgøre kampen, men igen viste St. Restrups målmand, Martin Ørbæk Larsen, at være stærkest i disse situationer. Trods flere scoringsmuligheder til Nibe endte kampen med cifrene 2-1 i hjemmeholdets favør.