By Night i Aars blev ikke et tilløbsstykke

Af Torsten Hansen, Onsdag, 22/12/2021 08:30

AARS: Trods det forholdsvis milde vejr, kom Jul By Night i Aars ikke til at ligne en almindelig By Night. Det kan skyldes frygtes for Corona-smitte. Himmerlandsgade var usædvanlig tom. Kun omkring 100 overværede Luciaoptoget ved Kimbrertorvet. Resten af gaden var nærmest tom for mennesker omkring kl. 18.

De der havde valgt at komme glædede sig over julesangene, og klappede af konfirmanderne fra Aars Skole, der var trukket i hvide dragter og bar lys i den mørke tid. I gaden var der musikalske nisser og en del boder med salg.

Salget af brændte mandler gik også trægt. Sælgeren havde nok at gøre med at røre i gryden, så de brændte mandler ikke klistrede sammen.

- Vi må nok konstatere, at folk er blevet hjemme på grund af den voldsomme Corona-smitte, der er i samfundet lige nu, siger Jørgen Sørensen, Aars Handel, der som altid kæmpede en kamp for at få alt til at klappe.

Ud over selve frygten for Corona, var der samme aften pressemøde i tv, hvor der blev lagt op til yderligere tiltag mod smitten. Det kan også have holdt mange væk fra arrangementet.

Forhåbentlig finder befolkningen andre dage til at besøge butikkerne, og til at få købt de sidste julegaver.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"