Ny multibane og kurve til basketball i Hornum

Af Torsten Hansen, Onsdag, 12/04/2023 09:00

Eleverne på Hornum Skole har fået stort ønske opfyldt

HORNUM: Basketballkurvene og den gamle multibane på Hornum Skole var slidt og indbød ikke længere til at blive brugt. Derfor har eleverne i flere år ønsket en ny multibane, og ikke mindst nye basketballkurve.

Tirsdag morgen efter påske gik ønsket i opfyldelse.

Den røde snor blev klippet til en spritny multibane med flotte mål og nye basketballkurve.

Frederikke Frederiksen fik æren af at klippe snoren. Hun har været en af frontkæmperne for de nye basketballkurve.

Sammen med Simone Beck Østergaard deler hun formandskabet i elevrådet på Hornum Skole, og netop elevrådet har kæmpet for de nye basketballkurve.- Vi har flere gange fremført ønsket for skolebestyrelsen, og nu er vi blevet hørt, siger en glad Frederikke Frederiksen.

Inden snoren blev klippet nævnte fungerende skoleleder Rolf Sanderhoff, at hele projektet var et resultat af et unikt sammenhold i Hornum.

- Alle virksomheder, butikker og mange andre er med til at sponsere vores nye multibane. Man kan virkelig se, hvad det betyder når en by står sammen, sagde Rolf Sanderhoff.

Samlet set er der fundet cirka 120.000 kr. til at bygge banen.

Trods de mange penge blev der også samlet penge ind på selve Hornum Skole. Personaleforeningen sørgede for at finde de sidste penge, så basketkurvene og alt kunne komme på plads.

Ønsket om at få en ny bane har været så stort, at nogle af eleverne ønskede at tage banen i brug i påsken. Banen skulle først sikkerhedsgodkendes. Det blev den tirsdag før påske.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"