Nye ansigter i butikken hos Haverslev EL

Onsdag, 26/08/2009 10:29

HAVERSLEV: Hos Haverslev El er der den seneste tid skiftet ud i personalet i butikken på Østergade 32 i Haverslev. Butikschef Lise Sørensen har valgt at gå på efterløn efter 20 års ansættelse i butikken, mens Hanne Sigsgaard efter 15 år hos Haverslev El, har valgt at prøve nye udfordringer. 
Som nyt personale i butikken, har indehaver Jens 
Nielsen ansat Dorte Bonne Jensen, der har mange års erfaring indenfor hvidevarebranchen. Hun kommer fra en stilling hos Punkt 1 i Aars. 
Charlotte Nørhave er også nyt ansigt i butikken. Hun er uddannet elektriker og har ligeledes mange års erfaring fra branchen, hvor hun tidligere har været hos Mads Øgaard i Farsø. De to nyansatte vil fremover være dem, der kommer til at tegne Haverslev EL’s butik med alt indenfor hvidevarer, lamper, støvsugere, kaffemaskiner m.v. samt naturligvis alt til lovligt gør-det-selv-arbejde sammen med Maibritt Mortensen, der er et kendt ansigt i butikken.
Skiftet i medarbejderstaben i butikken bliver markeret med et åbent hus arrangement fredag den 28. august.
Haverslev El blev grundlagt tilbage i 1923. Altså for 86 år siden. Alligevel har kun to mestre stået i spidsen for virksomheden. Det første 47 år var det N. Pilgaard Larsen, der ejede og drev Haverslev El, inden Jens Nielsen i 1970 overtog virksomheden, der dengang omfattede 4 medarbejdere. I dag rummer virksomheden 15 medarbejdere
- Netop staben af medarbejdere gør en forskel hos Haverslev El, fortæller Jens Nielsen og fortsætter: - Hver enkelt medarbejder har et specialeområde, således at der tages professionel hånd om alt fra reparation af hvidevarer for private til avancerede installationer for landbruget.
- Gennem solid erfaring, et højt serviceniveau og uddannede medarbejdere har Haverslev El specialiseret sig indenfor: Alt til det moderne landbrug, nybyggeri og vedligeholdelse af erhvervs- og landbrugsejendomme, antenne- og dataanlæg, alt i el-installationer til privatboligen, herunder IHC styring, salg af hvidevarer og alt til lovligt gør-det-selv-arbejdesamt reparation af hvidevarer Med andre ord, alt hvad man behøver fra en professionel el-leverandør, slutter Jens Nielsen. 
DS & HH.
Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"