OPDATERET: Stjal bil og stak af fra uheld

Af Ture Damtoft, Fredag, 10/07/2020 09:21

AARS: Staldmuren har fået et ordentligt tryk, og der er tydelige oliespor fra bilen.

Efter et besøg på Holmevej 91 fire kilometer vest for Aars i retning mod Farsø kan Aars Avis give lidt flere detaljer uheldet lidt over kl. 22 i går torsdag 9. juli. 

Et uheld hvor der ikke kom personer til skade.

Det var altså en 29-årig mand fra Aars, som i en stjålen VW Polo mistede herredømmet efter en overhaling, kørte ind over en mark og derefter ind i en staldbygning tilhørende gården Nørregaard på Holmevej. 

Har var familien Bosma, forældrene Jacqueline og Sjaak og deres tre børn, fredag formiddag ude og samle vragdele fra bilen op fra marken, fordi der skal slås et slæt græs.

- Køerne blev skræmte, og så vågnede min kone. Jeg troede ikke, det var noget, men hun gik ud og så efter og ringede så til mig, fordi der var skader, fortæller Sjaak Busma, der altså ikke så uheldet.

Hna så heller ikke uhelds-bilisten stikke af i første omgang, men han så ham komme tilbage for at prøve at få fat i sin mobil og tegnebog, som han heldigvis havde glemt i bilen.

Heldigvis fordi det var sådan, politiet nemt kunne identificere og få fat i ham.

Han fik nemlig ikke fat i sine ejendele, fordi den bil, som han havde overhalet indenom i høj fart, var stoppet op.

Her var der i alt fire personer, som var på vej hjem til Aalborg. Det var føreren af den bil, som meldte uheldet til politiet, som kort efter var på stedet. 

En ambulance blev også tilkaldt, men den var der ikke brug for.

Den 29-årige biltyv må have været en tur i Farsø eller længere ude, for uheldet skete, da han kom kørende i retning mod Aars.

Der er tydelige spor efter olie både på græsmarken og ved den ramte mur, som har slået en del revner, uden der dog er overhængende fare for kollaps. 

Det var i forbindelse med efterforskningen af uheldet, at politiet fandt ud af, at VW Poloen var stjålet fra Nørrevangen i Aars, eftersom tyveriet ikke var blevet anmeldt endnu. 

Da politiet fik fandt i den 29-årige biltyv blev han anholdt, sigtet og umiddelbart løsladt. Han kan nu se frem til et besøg hos domstolene.

Politiet har ikke oplyst, om han var påvirket af spiritus eller narkotika. Det plejer politiet at oplyse, så formodningen må være, at det ikke var tilfældet. 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"