Oplev "Den store Løgnhals" i Kulturstationen

Onsdag, 14/01/2009 15:06

SKØRPING: Kom i Kulturstationen i Skørping med hele familien  på søndag eftermiddag den 18 januar. Her er ”Den store Løgnhalsedag” for alle aldre: Oplev Løgnhalsen = Carl Quist Møller live på slap line med bl.a. den tasmanske pungdjævel “Gnom” kendt fra TV. Hør ham fortælle de fabelagtige løgnehistorier, som også er kendt fra flere omgange i TV.
Så sent som i efteråret sad både børn og voksne klistret til TV-skærmene og kluklo over alle Carl Quist Møllers forrygende, fantastiske løgnehistorier. En sprudlende fortællelyst fyldt med humor og underfundighed, der lige er sagen for børn, deres forældre, deres søskende og deres bedsteforældre.
Undervejs optræder løgnhalsen Carl også med swingende og løgnagtigt akkompagnement af “De Medskyldige”, der består af: Carl selv på sang, trommer og fortælling, Jan Rørdam (guitar), Morten Rambøl (bas), Kaare Munkholm (vibrafon). Musikerne er kendt fra Alberte, Djanzz, Karen Busck og Tangoorkestret. Bandet har en ny løgnhals-CD på trapperne og spiller sprudlende familieglad og –skør musik med Løgnhalsen selv i spidsen.
I pausen sælges billige lyveboller, løgnhalsecacao og løgnsodas. Efter optræden/koncerterten er der løgnagtige sanglege ved Rikke Kamedula fra Kulturskolen, og så kan man vælge at slutte af med en løgnhalsemadbillet så man slipper for at skulle hjem og lave aftensmad til familien: En rigtig sjov Løgnhalseftermiddag for hele familien. Dette er første forsøg på at lave en Endagstur for hele familien. Der bliver nok at grine. Carl Quist Møller = Den Store Løgnhals vil signere bøger, som Skørping Boghandel vil sælge på dagen.
Carl Quist Møller er et multitalent, der også kendes som tegneren, forfatteren og idemanden til tegnefilmene om Jungledyret Hugo og som forfatter og tegner til bogen med Løgnhalsehistorier. Han har leveret stemme til en række af Lund Kirkegaards lydbogsudgaver af de skøre bøger for børn, har som musiker spillet med børne- og familiebandet Janzz, Tangoorkesteret m. fl. ,og har i mere end høj grad arvet alle sin fars (Flemming Quist Møller) mange talenter. Kom og oplev en række af dem og bliv i godt humør midt i vinterkulden!Arrangører er Kulturstationen, Skørping Musikstation, Skørping Bibliotek og Rebild Kulturskole.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"