Oprykning og lir i Suldrup

Af Ture Damtoft, Fredag, 22/10/2021 11:19

FODBOLD: - Vi glæder os helt vildt og laver noget lir omkring den sidste hjemmekamp. U10 drengene løber ind sammen med spillerne, og der er navneopråb, så tilskuerne kan give hver af dem et bifald inden kampstart, siger træner for Sønderup/Suldrup, Brian Christiansen.

Både spillere og ham selv må siges at fortjene et bifald og forhåbentlig nogle godt fyldte lægter i dag lørdag 23. oktober mod Aalborg Chang.

Oprykkerne fra Serie3 har i bedste fald mulighed for endnu en oprykning fra Serie2.

Overlevelsen er sikret, og kan de tage to sejre mere, er de garanteret play-off kampe om oprykning - direkte oprykning kræver at topholdet Hadsund taber begge deres kampe, hvor den sidste er mod Sønderup/Suldrup.

Giver de muligheder måske nogle sommerfugle i maven og nerver på?

- Nej der er da ikke nerver på. Vi kan jo spille fuldstændig frit. Alt fra nu af er jo bare en gave for os. At vi er definitivt reddet er jo en kæmpe forløsning og en stor overraskelse. Havde nogen sagt inden sæsonen, at vi var reddet med to runder igen, så havde jeg ikke troet på dem, siger Brian Christiansen.

Inden sæsonstart talte han om, hvor svært det ville blive i en pulje med klubber fra meget større byer. At Sønderup/Suldrup spillerne skulle vænne sig til Serie2.

Det må de siges at have gjort, og uanset resultater i de to sidste kampe, er sæsonen en succes.

Men det kunne jo være sjovt at rykke op - eller i det mindste kunne spille play-off for det - for anden sæson i træk.

- Det kræver meget endnu, så lige nu tænker vi bare på kampen i morgen. Vi har haft en god træningsuge og glæder os helt vildt. Vi håber allesammen, der kommer mange tilskuere. De skal komme ud og være med til at fejre os: Glæde sig over at vi har præsteret rigtig flot, og så give os en massiv opbakning, så vi kan ta' en sejr og spille om minimum play-off kampe i den sidste kamp mod Hadsund, siger Brian Christiansen.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"