Plakater i lange baner

Mandag, 20/10/2008 15:28

Firmaet har netop taget sin tredje storformatprinter i brug. De to første har i lang tid kørt uafbrudt hver dag og tit taget aftenerne med. For at kunne overholde leveringstiderne har man måtte vælge at lægge ordre ud af huset eller investere i en ekstra printer. Det sidste blev løsningen og valget faldt på en storformatprinter der kan producere i en bredde på 162 cm og på baner på op til 60 meter. Printeren printer med 2 x 6 farver af gangen og forsynet med 2 sæt printhoveder kan den derfor præstere kvalitetsprint på op til 42 m2 i timen til kæmpeplakater. På bannermateriale printes 20 m2 højkvalitetsprint i timen.
Rabøl Grafisk Produktion råder nu over printere der kan klare 107 cm, 137 og nu 162 cm i materialebredde.

Printer på næsten alt materiale

Hos Rabøl Grafisk Produktion produceres der print på næsten alt slags materiale, papir, selvklæbende folier, bannermateriale, stof, baglysfilm, klar folie, lysskilte og meget mere.
Udover at printe kan opgaverne også udskæres, så der f.eks. bliver en kontur omkring et billede, tegninger eller bogstaver.
Opgaverne spænder vidt, fra en enkelt plakat til et A-skilt og op til kæmpeplakater på papir eller selvklæbede materialer. Der laves selvklæbende etiketter på folie, kampagnemateriale til butikskæder, bildekorationer, vinduesstreamers, valgplakater, stofbannere, opfotografering og print af farvebilleder fra papir eller fra digitale kameraer. Alt kan printes, ja selv fotos fra festlige anledninger, brylluppet og meget mere.

Efterbehandling

Mange print er færdige og klar til brug når de kommer ud af maskinen, men mange skal efterbehandles. Her kan Rabøl Grafisk Virksomhed f.eks. tilbyde en mat eller en blank laminering, hvilket giver længere holdbarhed og slidstyrke. Til udstillingsbrug kan printet opklæbes på plader i forskellige tykkelse og materiale, afhængig af hvor de skal bruges. Velegnet til bannerreklamer, vægdekorationer og udsmykninger, både til indendørs- og udendørs brug.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"