Rødbeder på gavlen og bagstiv bilist

Af Ture Damtoft, Torsdag, 02/01/2020 10:35

VESTHIMMERLAND: Politiet melder om et stille nytår med kun få tilfælde af hærværk.

Et af de mere pudsige var rødbeder på en gavl i Vilsted. Rødbederne har farvet gavlen så voldsomt, at den nu skal nymales, og derfor anmeldte ejeren tilfældet til politiet.

Det skete nytårsnat mellem kl. 00.15 og 11 om formiddagen.

I Aalestrup er der kommet en enkelt anmeldelse om en sprængt postkasse, der klassificeres som hærværk.

Der var også en sprængt postkasse i Gl. Ullits, men her var hærværket mere alvorligt. Udover postkassen var en sort VW Passat blevet bulet på forskærmen og en metalblå Toyota Avensis bulet på sidedøren.

- Vi kan godt få flere anmeldelser indenfor de næste dage, men det har været et stille og roligt nytår, siger en talsmand ved Nordjyllands Politi i Hobro.

Bagstiv

I Aars kørte en 58-årig lokal mand med for meget spiritus i blodet. Han blev sendt til blodprøve og kan se frem til en træls nytårshilsen fra ordensmagten.

Politiet antager, at han var "bagstiv" fra nytårsaften, og opfordrer til, at man hele året tænker sig godt om, inden man sætter sig bag rattet dagen efter en fest, hvor genstandene måske blev lidt mange.

Som tommelfingerregel tager det lidt under halvanden time at forbrænde en enkelt genstand, så hvis der er kommet tilstrækkeligt mange indenbords, er det først ud på eftermiddagen, man igen kan køre bil lovligt.

 

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"