Røveriforsøg i Hornum: Ekspedienten er ok

Af Ture Damtoft, Mandag, 01/03/2021 11:12

HORNUM: Uddeler Steffen Michelsen fra Dagli' Brugsen i Hornum roser både politi og kunder efter det forsøg på røveri, som fandt sted fredag 26. feb kl. 14.30.

Flere kunder kontaktede vagtcentralen og gav beskrivelser af røveren og den bil, han kort efter kørte til Dagli' Brugsen i Overlade i.

Her lykkedes det kl. 14.45 den 23-årige mand fra Aalestrup at komme afsted med 10.000 kr., men fordi politiet havde fået flere tips lykkedes det dem at stoppe og anholde gerningsmanden øst for Overlade lidt over kl. 15.

- Det er knaldgodt politiarbejde, at de har fanget ham så hurtigt, og det er flot hjulpet af kunderne. De ringede jo til politiet, og lige da han gik ud af døren, kom der en kunde ind og fortalte, at hun havde set ham køre i den og den bil i fuld fart mod Overlade. Det meldte vi til politiet, og det har nok hjulpet med til at fange ham så hurtigt. Det er godt gået, siger Steffen Michelsen.

Ekspedienten ved kassen blev truet med en pistol-attrap og blev så forskrækket, at hun frøs i situationen.

- Hun har det okay. Hun er kommet ovenpå igen, siger Steffen Michelsen.

Den 23-årige mand blev anholdt uden dramatik og erkender forholdene. Ifølge anklageren mener røveren dog, at han kun skal tiltales for et forhold, fordi han frivilligt opgav røveriet i Hornum.

Om det kunne have noget med kundernes reaktion at gøre, melder politiet ikke noget om.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"