Radikal pris til Farsø Sygehus

Af Ture Damtoft, Fredag, 14/05/2021 14:46

VESTHIMMERLAND: - Det betyder meget at få anerkendelse for vores arbejde. Især at det er en udtalelse fra en pårørende, som ligger til grund for det. Omsorg for pårørende er også en stor del af vores opgave, siger Troels Bjørn.

Han er afsnitsledende sygeplejerske for Palliativ Afdeling på Vesthimmerlands sygehus i Farsø, og tog imod Den Radikale Pris, som Radikale Venstre i Vesthimmerland overrakte i forbindelse med deres generalforsamling i sidste uge.

Prisen går til mennesker som har gjort en særlig indsats i Vesthimmerlands Kommune, og den udtalelse; fra en af de pårørende; som lå til grund for valget af den palliative afdeling levner ikke nogen tvivl om den særlige indsats.

Troels Bjørn modtog prisen og holdt oplæg om palliation.

- Vi taler om mennesker med en livstruende sygdom med en kort forventet resttid. Vi hjælper dem både med medicin og at håndtere angsten. Vi kan ikke gøre det alene. Vi har et rigtig godt samarbejde med hjemme- og sygeplejen i Vesthimmerlands Kommune, men lindrende behandling skal fortsat prioriteres i politikernes prioriteter, siger Troels Bjørn.

Læs mere i Aars Avis...

Kommentarer
Kirsten Moesgaard

Til lykke til Vesthimmerlands Sygehus i Farsø Sygehus, Palliativ Afdeling. Dejligt, når lokale bakker op om og har øjnene åbne for det meget store aktiv, vi har i Vesthimmerlands kommune.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"