Så er der hjælp til alle i Nibe og omegn med ondt i kroppen

Onsdag, 25/02/2009 07:34

Nibe svømmebad er blandt de første i landet, der tilbyder nænsom og effektiv lindring til de ømme punkter. AquaPunkt er en helt ny måde at træne på i svømmehallen. Den er skabt til alle os, der døjer med skavanker som ondt i ryggen, spændinger i nakken og svage knæ. 
Omkring halvdelen af alle danskere har haft ondt i led, ryg eller muskler inden for de sidste 14 dage. Og det er alt, alt for mange. Men med den rigtige træning kan mange af os få det bedre og forebygge, at smerterne kommer igen. 
AquaPunkt er et gratis tilbud til alle svømmehals-brugere, udviklet i samarbejde med Gigtforeningens eksperter. 
- Gigtforeningen har mange års erfaring med træning i varmtvands-bassiner. Det er nemlig en af de få muligheder, mennesker med alvorlige gigtsygdomme har for at dyrke motion, uden at det gør ondt. Denne unikke viden overfører vi nu til de almindelige svømmebassiner. Vand er jo en fantastisk træningspartner. Det hjælper dig til at styrke dine led og muskler, uden at du overbelaster kroppen, siger fysioterapeut Lene Mandrup fra Gigtforeningen.
Morten Thøgersen og Lotte Poulsen  er Livreddere i Nibe svømmebad og har gennemgået AquaCoach-kurset. AquaCoachen kan hjælpe dig i gang med træningen, rådgive og komme med forslag til variationer.
De fleste af dem, der kommer i svømmehallen vil gerne holde sig i form. Med AquaPunkt får man en mulighed for at gøre noget målrettet ved de skavanker, der generer dem i deres dagligdag. Det kræver ikke den store indsats, en svømme- eller løbetur efter eget behov - det tager ikke mere end 5-10 minutter at lave øvelserne og AquaCoachen gi’r råd og vejledning, så man kommer godt i gang, siger Lotte Poulsen fra Nibe svømmebad.
Effektiv træning til travle danskere
AquaPunkt er fleksibel træning, der egner sig til de allerfleste. Øvelserne kan justeres efter behov, og du kan træne, når det passer dig. Selv travle børnefamilier, der har svært ved at få de sunde fritidsaktiviteter flettet ind i en hektisk hverdag, kan være med. 
GRATIS ADGANG søndag den 1. marts kl. 10 - 12
Tag børnene med til sjov i svømmebadet og gør noget for dit velvære og forebyg skavankerne. Vandet er 28 grader og der er mulighed for sauna.  Fra 1. marts er vi til rådighed hver torsdag kl. 19.30 - 20.30.    På gensyn: Morten og Lotte i Nibe svømmebad.  
Og træningen nytter ifølge Gigtforeningen: Klik ind på www.gigtforeningen.dk og læs mere.   

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"