Så er det tid til Revyernes Revy Vesthimmerland

Af Torsten Hansen, Torsdag, 24/10/2019 08:00

I år er der indslag fra syv vesthimmerlandske lokalrevyer

AARS: For to år siden prøvede man første gang at lave Revyernes Revy i Vesthimmerland. Det blev en succes, og nu gentages succesen fra 2017.

Fredag, 1. november kan man opleve de bedste numre fra de lokale vesthimmerlandske revyer på scenen i Vesthimmerlands Musikhus Alfa i Aars.

I 2017 måtte mange gå forgæves efter billetter til den vesthimmerlandske udgave af Revyernes Revy. Det var en ubetinget succes, som kaldte på en gentagelse.

Hele syv af de vesthimmerlandske lokalrevyer er med i 2019-udgaven af projektet, der udmønter sig i et brag af en revycollage med alle de bedste sketches, monologer og sange fra de seneste års mange lokale forestillinger. Hver revy bidrager med to til tre numre og medbringer de nødvendige skuespillere og rekvisitter.

Til at binde Revyernes Revy sammen er der indgået aftale med Kim Bernt om at varetage kapelmesterrollen. Kim Bernt er hjemme i genren, b.la. som kapelmester for Cabaret ALFA, og det er også Cabaret ALFAs orkester, der er samlet til opgaven med at spille til Revyernes Revy. Orkestret og lokalrevyerne er gået i øvelokalet og er i fuld gang med forberedelserne forud for generalprøve og premiere.

I år er det muligt at nyde en lækker tapas-platte inden forestillingen. Platten leveres af Pakhuset i Hvalpsund og serveres i lokalet Beta inden forestillingen.

- Vi håber, at rigtig mange igen i år vil bakke op om projektet ved at komme og se eller gense de mange indslag fra de vesthimmerlandske revyer. Vi opfordrer til, at man skynder sig at sikre sig en billet. Det bliver en forestilling med masser af lune og vesthimmerlandsk selvironi. Der er mange gode grin gemt i Vesthimmerland, siger musikhusleder Lisbeth Jagd.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"