Søren Gade taler ved kur i Haverslev

Af Torsten Hansen, Fredag, 28/12/2018 13:44

HAVERSLEV: Venstre i Himmerland arrangerer igen nytårskur for sine to kommuneforeninger i Rebild og Vesthimmerlands kommuner, og igen danner Haverslev Hallen rammen om arrangementet. I år foregår det tirsdag, 15. januar.

Nytårskurens gæstetaler er tidligere minister, medlem af folketinget og kandidat ved det kommende valg til Europa-Parlamentet, Søren Gade.

Søren Gade har i flere år været en markant skikkelse i det politiske liv og har med stor succes ledet Venstres folketingsgruppe som gruppeformand på Christiansborg til for få måneder siden, hvor det blev besluttet at Europa Parlamentet var næste karrieremål.

Aftenens taler vil berøre den politiske situation i Europa og det kommende forhold til England. Den danske politiske situation vil sikkert også blive berørt.

Der vil blive mulighed for spørgsmål og debat med Søren Gade.

Lige så sikkert som at der skal afholdes valg til Europa Parlamentet i maj måned, skal et folketingsvalg være afholdt senest seks måneder efter nytårskuren.

Dette valg bliver temaet for aftenens anden taler, nemlig Himmerlandskredsens folketingskandidat Marie Bjerre.

Hun var også på talerstolen ved sidste års nytårskur.

I lang tid har kandidat, kredsbestyrelse og kampagneudvalg arbejdet med valgtemaer, kampagneplanlægning og mobilisering af frivillige til at støtte Marie Bjerre. Målet er igen at få Himmerlandskredsen repræsenteret på Christiansborg.

Marie Bjerre er klar til at præsentere sine mærkesager og sin valgkampagne, og efterfølgende give mulighed for spørgsmål og en politisk debat.

De kommende valg vil være hovedtemaerne, men liberale værdier i vores samfund vil sikkert også blive berørt ved kuren i Haverslev.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"