Sara Græsborg serverer bagedystkager i Haubro

Af Torsten Hansen, Fredag, 21/12/2018 14:37

I to foredrag vil hun fortælle om deltagelsen i tv

HAUBRO: Sara Græsborg, der er lærer på Himmerlands Efterskole i Haubro, og er blevet landskendt på grund af sin deltagelse i Den Store Bagedyst i tv, laver to arrangementer i Haubro lige efter jul.

Sara Græsborg vil fortæller om sine oplevelser med at være med i programmet og servere kage lavet med opskrifter fra bagedysten.

Det ene arrangement er søndag, 6. januar. Det er henvendt til børn og børnefamilier. Fortællingen bliver på 30 minutter, og så skal der spises kager

Det andet er torsdag, 10. januar. Foredraget er lavet til voksne, som gerne vil høre om, hvorfor man finde på at melde sig til et reality program, optagelser, konsekvenser og overvejelser samt sin passion for at bage. Aftenen slutter af med et stort kagebord.

Begge arrangementer foregår på Himmerlands Efterskole i Haubro. Selv om Sara Græsborg er blevet kendt på at bage, så skal der ikke bages ved arrangementerne i Haubro.

- Der bliver ingen bagning i det denne gang - det kan jeg ikke styre, forklarer Sara Græsborg. I foredragene vil hun fortælle mere indgående om, hvilken kæmpe oplevelse det var for hende.

- Det var rigtig sjovt, og jeg lærte meget om at bage og om mig selv. Vi blev flere gange meget pressede, når vi skulle bage. Det har jeg lært en del af, siger Sara Græsborg.

Hun underviser i madlavning, og har lavet egen hjemmeside med kageopskrifter - tilgængeligt for alle.

- Min tanke er, at der på siden skal være basisopskrifter og forslag til færdige kager, siger hun.

Ud over undervisningen på skolen er Sara Græsborg og begyndt at tilbyde kurser i bagning.

- Jeg håber på, at lave flere events for virksomheder. Det kunne være med bagedyst udfordringer.

Jeg har for eksempel lige lavet et stort event for 300 personer i virksomhed i Århus. Jeg har også fået bestilling på en bryllupskage, siger Sara Græsborg.