Sejr over Freja holdt Nibe i serie 3

Lørdag, 20/06/2009 20:11

Udsigt til lokalopgør i serie 2 og serie 3
Nibe Boldklub har fortsat et fodboldhold i serie 3. Det var kendsgerningen, da lørdagens kamp mod Aalborg Freja blev fløjtet af, og der på måltavlen stod 4-1 til Nibe. Holdet skulle hale en sejr hjem, hvis overlevelsen i serie 3 skulle sikres, idet Vejgaard med samme pointtal med en sejr i deres kamp kunne passere Nibe. Nok vandt Vejgaard deres kamp, men Nibe vandt også og sikrede dermed Nibes næstbedste hold endnu en halvsæson i serie 3.
Nibe Boldklubs bedste hold i serie 1 var inden dagens kamp mod Vejgaard rykket fra serie 1 til serie 2, men klarede alligevel at sikre en hjemmesejr til Nibe på 4-2.
I læserkredsens østlige side var St. Restrup Idrætsforening i serie 2 på besøg hos Storvorde-Sejlflod. Begge hold aspirerede inden kampen til en plads i serie 1, men St. Restrup tabte 0-2, og forbliver dermed i serie 2 efter sommerpausen.
Med de sidste sæsonresultater er der efter sommerpausen udsigt til flere lokalopgør, idet Nibe, St. Restrup og Gundersted nu har hold i serie 2, og såvel Nibe som Sebber IF har hold i serie 3.
Læs mere fra kampene i onsdagens udgave af Nibe Avis.
Nibe Avis 20. juni 2009

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"