Sejr til Aars og Hornum tog point fra tophold

Af Ture Damtoft, Torsdag, 13/05/2021 15:27

Hornum - Farsø/Ullits

0 - 0

Aars IK - Terndrup

4 - 0 (3 - 0)

FODBOLD: Hornum Idrætsforening tog point fra topholdet i rækken med en disciplineret indsats, hvor gæsterne pressede hårdt i anden halvleg.

Første halvleg på Hornum Stadion var en mere jævnbyrdig affære, hvor Hornum med en lille smule held kunne være gået til pausen med en føring.

I anden halvleg viste Farsø/Ullits hvorfor de indtager førstepladsen i puljen.

Langt det meste af spillet foregik på Hornums halvdel, og træner Kristian Skriver foretog flere udskiftninger for at få friske kræfter ind på banen.

De friske kræfter slog til, og selvom der skulle både redninger, lodder og trisser til, tog Hornum det ene point efter flot fight i halvlegen, hvor Hornums bedste chance var et flot langskud, der lige belv reddet.

Det ene point og især spillernes kampgejst blev rost af træneren efter kampen.

- Det er godt kæmpet, og det viser, at hvis vi spiller med nerve og agressivitet, så kan vi godt være med. Vi har fået en vis bund, så vi ikke lukker lette mål ind. Det er et godt resultat, sagde Kristian Skriver.

Næste kamp for Hornum er på udebane mod Skelund på søndag.

Aars IK kom igen

I Aars Idrætsklubs lidt senere kamp mod Terndrup på Sondrup Park var forventningen - efter søndagens nederlag til Hornum - at spillerne spillede med den sædvanlige energi og aggressivitet.

Det levede de til fulde op til i første halvleg.

Aars var klart bedst på bolden, og efter 22 minutter scorede Emil Krogh Kristensen til 1 - 0 på oplæg af Mads Kristensen.

Terndrup havde knap nået at give bolden op, inden målscoreren blev til målmager med en aflevering til Christian Tøttrup, der scorede til 2 - 0.

De to kombinerede igen fem minutter før pausen. Denne gang var det en dyb aflevering fra Christian Tøttrup til Mads Kristensen, der udplacerede målmanden til 3 - 0.

Efter pausen var der lidt mere ro over kampen, og Terndrup fik mere af spillet.

Det var dog uden at komme frem til de helt store chancer, og efter 57 minutter spillede Mads Kristensen Andreas Sørensen fri, og han sparkede sikkert i mål til slutresultatet 4 - 0.

Eneste lille dråbe malurt for Aars var en 10 mins. udvisning til indskiftede Rasmus Poulsen efter 78 minutter, hvor bolden ikke var i nærheden. Dommeren sagde efter kampen, at det gule kort var givet for overdreven aggressivitet.

- Når vi spiller med nerve, energi og agressivitet, så skal vi nok få nogen chancer. Vi spillede ikke flot fodbold i meget af kampen, men vi går til den, og så er vi svære at slå, sagde Aars IK træner Morten Freundlich efter kampen.

Næste kamp for Aars er på udebane mod Farsø/Ullits på søndag.