Målscorere, RIF
1-1 Morten Skou.
1-2 Joachim Ohm.
1-3, 2-4 Mads Bredsgaard.

Kampen mod Gug var samtidig kampen mod rækkens absolutte bundhold. Mandskabet fra Gug havde blot formået at vinde én turneringskamp ud af 17 mulige. Trods Gug-holdets klare bundplacering, satte St. Restrup-træner, Frank Vognsen, spillerne op til kampen ved at forsikre at de ikke var så dårlige som tabellen, ved første øjekast, ville give indtryk af.
Trods en fin start fra St. Restrup IF’s side var det Gug-holdet, der kort inde i første halvleg kunne bringe sig på 1-0 efter deres første afslutning. St. Restrup bibeholdt deres klare overtag i kampen og havde en række scoringsmuligheder. Efter 25 minutter kunne Morten Skou, efter tæt samarbejde med Mads Bredsgaard, omsætte en af disse, via et flot lop over målmanden, til scoring og udligning til 1-1. Efter 35 minutter kunne St. Restrup IF bringe sig på sejrskurs, da unge Joachim Ohm med en afslutning, der ramte stolpen før den passerede målstregen til 1-2. Denne stilling holdt til pausefløjtet.
Blot 29 sekunder inde i anden halvleg bragte St. Restrup IF sig på 1-3. Holdets topscorer Mads Bredsgaard kunne sætte bolden i mål efter et flot opspil. Her efter bølgede kampen frem og tilbage, dog uden de stor scoringsmuligheder til begge hold. I det 80. minut kunne Gug reducere til 2-3 efter en afslutning lige uden for målfeltet. Blot ét minut efter denne scoring trak Mads Bredsgaard på ny spændingen ud af kampen med sin scoring til 2-4. Denne stilling blev også kampens resultat.