Sejrsbølgen fortsætter i Aars

Af Ture Damtoft, Onsdag, 23/03/2022 08:30

HÅNDBOLD

2. division damer

Aars HK - Silkeborg-Voel KFUM 21 - 20 (9 - 9)

Af Ture Damtoft

HÅNDBOLD: En enkelt sejr mere og Aars Håndboldklubs seje damer kan være så godt som sikre på at spille i 2. division i næste sæson også.

De seneste seks kampe har Aars damerne fejet al modstand af banen, nogle gange med lod og trisser men alle 12 mulige point er hevet hjem.

I den seneste kamp mod Silkeborg-Voel fredag var sejren med den mindst mulige marginal og det sidste mål sat ind to-tre-fire sekunder før tid.

Aars gik i stå

Kampen startede ellers med et stærkt spillende Aars hold, der kom foran med både 6-2 og 7-2; og så gik de i stå.

Det var modstandernes fortjeneste. Silkeborg-Voel trak tempoet ud af spillet, og Aars dameskabet formåede ikke at tiltvinge sig initiativet.

- Silkeborg-Voel spillede en fantastisk håndboldkamp. De havde kun syv spillere på holdkortet, og så er man nødt til at trække tempoet ud af kampen.

Vi går ned i intensitet, men det er deres fortjeneste. Det var for dårligt af os, at vi ikke kan diktere det. Vi bliver for ivrige efter at komme til afslutninger, så der er afbrændte chancer og tekniske fejl, og så presser Silkeborg os tilbage i forsvaret med det samme, siger Aars træner Andreas Krebs.

Aars blev så presset, at Silkeborg-Voel bragte sig foran for første gang med 19-18, da der manglede 12-13 minutter af en kamp med få mål for håndbold.

I en nervepirrende neglebidende afslutning kom Aars på 19-19, bagud igen med 19-20 og fik udlignet til 20-20 med et minuts tid igen.

Sejrsmålet kom fra Mathilde Lassen på højre fløj, der egentlig burde have afleveret til en medspiller. Men der var fire sekunder igen, så hun tog chancen og fik bolden fordi modstanderne og deres målmand og ind i netmaskerne til sejrsresultatet 21-20.

Dobbelt weekendopgør

Med sejren ligger Aars midt i tabellen.

Hvis de så tager syvende sejr i streg i hjemmekampen i Idrætscenter Østermarken på søndag mod Brabrand er vi ude i matematikkens verden, hvis ikke damerne overlever i 2. division efter en sæson, hvor det for bare få uger siden så næsten håbløst ud.

- Det bliver en super vigtig kamp. Vi har noget, vi skal have revancheret fra udekampen, hvor vi tabte 32-25. Vi er klar fra første fløjt på søndag, giver dem ikke noget og står stærkt i forsvaret. Så skal målene nok komme i den anden ende. Vi har brug for al den opbakning, vi kan få og vil sindsygt gerne fortsætte den sejrsstime og den bølge, vi rider på. Et godt hjemmepublikum hjælper altid rigtig meget, så vi håber at se mange i hallen, siger Andreas Krebs.

Målscorere for Aars: Malou Neve 6 mål; Julie Poulsen, Line Lysdahl, Mathilde Lassen (med game-winner) 3; Mette Brandt 2; Cecilie Houmøller, Maria Bauer, Pernille Søgaard og Emma-Kristine Jespersen 1.

Damerne spiller kl. 15, og efter deres kamp gå herrerne på banen for at spille mod topholdet Hjallerup.

En sejr til begge hold, og begge kan være ret sikre på en sæson mere i 2. division.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"