Smil og godt humør til banko og film i Aars

Af Ture Damtoft, Lørdag, 25/04/2020 11:25

AARS: Lutter smil og godt humør.

Det er hvad de, som har valgt at komme til drive-in arrangementerne ved Messecenter Vesthimmerland har, når man taler med dem.

Tvillingerne Sandra og Louise Langgaard er til banko her lørdag formiddag, sidder med banko-pladerne fremme og har også fået både de sodavand og sandwiches, de har bestilt.

- Det er et godt initiativ, og der er jo ikke så meget andet at lave, siger Sandra Langgaard, der bor i Løgstør.

Hun går til banko i hverdagen og har i dagens anledning taget Louise, der bor i Aars, med.

- Det er hyggeligt, og så er det sjovt at gå til banko engang imellem, siger Louise Langgard, mens opråberen fra AIKs Venner er ved at gøre klar.

Der bliver tuttet med hornene fra de 36 biler, for at vise de er klar til de første numre.

Banko spillet er blot ét af otte arrangementer. Derudover er der gudstjeneste søndag formiddag, og så er der børnefilm om eftermiddagen og en film for voksne om aftenen.

Men, salget kunne godt være gået lidt bedre, og der er god plads endnu, så arrangørerne håber på, at der kommer nogle flere.

- Jeg ved ikke, om det er det gode vejr, men vi har ikke haft så mange til filmene kl. 20 torsdag og fredag. Der er solgt ok med billetter til børnefilmene, men vi kunne godt bruge nogle flere til filmene om aftenen. Så, hvis man sidder og har lyst til at få en lidt anderledes oplevelse, kan man komme herud og være med. Når først biograferne åbner igen, så har vi nok ikke drive-in mere, siger Brian Otte, direktør i Messecenter Vesthimmerland.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"