Sne: Skraldemændene havde det svært i Vesthimmerland

Af Thorkil Christensen, Onsdag, 08/12/2021 08:00

VESTHIMMERLAND: Vejrsituationen med meget sne torsdag i sidste uge gjorde arbejdet for medarbejderne ved Vesthimmerlands Forsyning til en udfordring. Forsyningens lastvogne kunne ikke komme frem, ved mange husstande var der ikke ryddet sne ind til affaldscontainerne, og føret var glat for de ansatte der skulle arbejde til fods.

Derfor blev dele af affaldsindsamlingen torsdag, 2. december indstillet. Indsamlingen af dagrenovation blev dog gennemført i begrænset omfang. Medarbejderne genoptog arbejdet fredag på de adresser, hvor der var ryddet for sne ind til affaldscontainerne - hvis der ikke var ryddet sker tømningen på den næste ordinære tømningsdag.

Medarbejderne indsamler også genanvendeligt emballageaffald, men måtte indstille indsamlingen resten af dagen. Det der ikke blev hentet er blevet hentet de kommende hverdage i takt med at vejret blev bedre.

Storskraldsindsamlingen blev også indstillet på grund af det kraftige snefald, men de ruter som ikke blev besøgt er udsat til i morgen torsdag, 9. december, oplyser informationsmedarbejder Lene Skjærbæk Røge.

Ordet er dit
CAPTCHA
Vi har brug for din hjælp til at forhindre spam, det eneste du skal gøre er at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot"